Η isMOOD με το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Startups d.Day 2 years ago

Ένα ακόμη βραβείο ήρθε να προστεθεί στις διακρίσεις της νεοφυούς εταιρίας isMOOD, λαμβάνοντας το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Startups d.Day στα πλαίσια του Digital Economy Forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε, που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ).

Η isMOOD διακρίθηκε μεταξύ 20 νεοφυών, καινοτόμων επιχειρήσεων, ενώ σκοπός ήταν η ανάδειξη εκείνων που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία και δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις για την παγκόσμια αγορά.

Η ανάδειξη της isMOOD στο διαγωνισμό βασίστηκε στην καινοτομία των υπηρεσιών που έχει αναπτύξει, τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες της, αλλά και τη μεγάλη αναπτυξιακή πορεία της, στοιχεία που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της επιτροπής διαφοροποιώντας την έντονα από τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η isMOOD, παρουσίασε την καινοτόμο πλατφόρμα της, μέσα από την οποία μπορεί κανείς να δει σε πραγματικό χρόνο τί συζητούν οι χρήστες στα social media και το ίντερνετ, ποιες τάσεις αναδύονται στην αγορά και πως εξελίσσονται στο χρόνο τα συναισθήματα του κοινού. Για την ανάπτυξη της πλατφόρμας η isMOOD αξιοποιεί τεχνολογίες ανάλυσης κειμένου (text analytics), ανάλυσης συναισθήματος (sentiment analysis) και εξόρυξης γνώσης (data mining) από κοινωνικά δίκτυα σε πραγματικό χρόνο, μέσω καινοτόμων αλγορίθμων μηχανικής μάθησης.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή μας τη διάκριση. Το βραβείο αυτό μας δίνει ένα ακόμα κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι και να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Στόχος και όραμα μας είναι να χτίζουμε γέφυρες μεταξύ των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να «ακούνε» σε πραγματικό χρόνο τη «φωνή» των καταναλωτών και να ενεργούν αποτελεσματικά.» αναφέρει η Άννα Κασιμάτη, co-founder και Managing Director της isMOOD.

Στο πελατολόγιο της isMOOD συγκαταλέγονται μεγάλοι παίχτες της αγοράς, οι οποίοι εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της τόσο για την ανάλυση της αγοράς τους όσο και του ανταγωνισμού. Ανάμεσά τους είναι η Nestle, η Nespresso, ο ΟΠΑΠ, η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, η Eurobank, η Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ. αλλά και εταιρίες Έρευνας Αγοράς και Agencies όπως η Busybuilding, η ADDO Digital, η Truberries και η MillwardBrown.

No Replies on Η isMOOD με το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Startups d.Day

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>