Χαρτογραφώντας το Startup Safary 2015 5 years ago

startup safary

Στις 21 και 22/11 ένα πρωτότυπο Startup Safary τάραξε και πάλι τα νερά της Αθηναϊκής startup κοινότητας! Με παράλληλες εκδηλώσεις στα πιο hot startup spots, τριγυρνάμε στην πόλη για να μη χάσουμε ούτε ένα happening!

Η isMOOD υλοποίησε το susathens.ismood.com . Μέσα από ένα διαδραστικό χάρτη με όλα τα σημεία διεξαγωγής του Startup Safary, “εντόπιζε” τα tweets για το #SuSAthens!

Έτσι, μπορούσαμε να δούμε σε πραγματικό χρόνο τι δημοσιεύει στο Twitter κάθε συμμετέχων του Startup Safary. Συνολικά, δημοσιεύθηκαν 691 tweets για το #SuSAthens από τα οποία τα 443 αναφέρονταν και στους χώρους διεξαγωγής των events.

 

1

 

Από τους 121 μοναδικούς  χρήστες που tweetαραν για το #SuSAthens, το 40% ήταν άντρες, οι γυναίκες ήταν αισθητά λιγότερες με ποσοστό 29%, ενώ τα υπόλοιπα tweets δημοσιεύθηκαν από ιστοσελίδες ή επίσημες σελίδες στα social media.

2

 

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, τα events στο Apivita Experience Store αναδείχθηκαν οι “νικητές”, ενώ την επόμενη μέρα εντοπίστηκαν δημοσιεύσεις από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, ειδικά αμέσως μετά την ανακοίνωση του susathens.ismood.com.

 

3

 

Αυτοί είναι οι ομιλητές για τους οποίους δημοσιεύθηκαν τα περισσότερα tweets:

 

5

 

…και αυτά ήταν τα tweets με τη μεγαλύτερη αναπαραγωγή:

6

 

No Replies on Χαρτογραφώντας το Startup Safary 2015

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>