Όλα όσα "ακούσαμε" και αναλύσαμε στο Startup Safary Athens 4 years ago

startup safary athens

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το StartUp Safary Athens, άνοιξε τις πόρτες των startups.

Το τριήμερο 18 – 20 Νοεμβρίου έγινε η μεγαλύτερη γιορτή νεανικής επιχειρηματικότητας και τα social media πήραν φωτιά.

Η isMOOD «άκουσε» ότι συζητήθηκε στα social media σε αυτό το «σαφάρι» επιχειρηματικότητας.

Συνολικά λοιπόν έγιναν 1.429 δημοσιεύσεις σε λιγότερο από 72 ώρες, ποσό που ξεπερνά κατά πολύ τον περσινό αριθμό αναφορών (691).

Τα σχόλια ήταν πολύ αισιόδοξα, με περισσότερα από 95% των σχολίων να είναι θετικά ή ουδέτερα.

screen-shot-2016-11-29-at-1-50-24-pm

Πάμε να δούμε τις βασικές εντυπώσεις του κόσμου:
  1. Οι θεματικές κατηγορίες της διοργάνωσης, φαίνεται ότι ήταν πολύ σωστά επιλεγμένες. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα και το FinTech συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφερον του κόσμου με 46% και 34% των σχολίων αντίστοιχα. Ενδιαφέρον επίσης συγκέντρωσαν οι εκδηλώσεις σχετικά με Internet of Things & Κοινωνική επιχειρηματικότητα
    industries
  2. Παρά τη θεματική για γυναικεία επιχειρηματικότητα, το κοινό του «σαφάρι» επιχειρηματικότητας αποτελούνταν κατά μεγάλο ποσοστό από άντρες και μόλις το 28% από γυναίκες.
    screenshot-100
  3. H παρουσίαση που κέρδισε τις εντυπώσεις: Ο Αλέξανδρος Κοστόπουλος με την παρουσίαση του για την ανάπτυξη και σημασία των SoftSKills συγκέντρωσε περισσότερα από 30 θετικές σχόλια.

screenshot-102
Από τη διοργάνωση δεν έλειψαν και αρνητικά σχόλια για το οικονομικό και θεσμικό περιβάλλον της χώρας, που είναι συχνά αποτρεπτικός παράγοντας για την επιχειρηματικότητα.

12

Η isMOOD είναι εταιρία εξόρυξης γνώσης και ανάλυσης συναισθήματος από κοινωνικά δίκτυα και το ίντερνετ. Μπορείς να δεις και να δοκιμάσεις τις υπηρεσίες που προσφέρει, εδώ.

No Replies on Όλα όσα “ακούσαμε” και αναλύσαμε στο Startup Safary Athens

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>